8/04/2022

Digital agility op de werkvloer: hoe pak je het aan?

Digitaal is het nieuwe normaal en dat is op de werkvloer niet anders. Lees in deze blog hoe je de digitale transformatie succesvol kan realiseren en iedereen uit jouw team in het digitale bad kan trekken. 

16/02/2022

Efficiënt digitaal werken dankzij de juiste mindset en opleiding

Als organisatie kunnen we onze mensen ondersteunen door in te zetten op leren en ontwikkelen. Dat wordt pas echt een succes als die mensen ook de juiste mindset hebben om dat efficiënt en digitaal werken te optimaliseren. 

18/05/2021

We gaan voor future proof bedrijven en medewerkers

Bedrijven hebben een grote nood aan begeleiding bij digitale change. Hulp bij het efficiënter laten verlopen van de implementatie van nieuwe digitale tools, mensen hierin samen te leren werken als team en hen kennis laten vergaren over wat deze ...


  • Op een leuke interactieve manier werden er tips & tricks gedeeld om efficiënter outlook te beheren. Zeker een aanrader!

    Anneleen Rochtus, HR Business Partner Dentius
  • De docent beheerst de materie zeer goed, is veelzijdig en kan perfect lesgeven aan een breed publiek. Hij bouwt zijn lessen goed op, is goed voorbereid, stipt en betrouwbaar. Het tempo in zijn lessen zijn voor iedereen te volgen.

    Joris Bertels, Learning & Development Manager bij B&R Bouwgroep

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Vai onze nieuwsbrief informeren we je over nieuwe opleidingsthema's en over onze gratis webinars. 

Contact

info@trainingnetwork.be
03/666.44.65

Blijf op de hoogte

Nieuwsbrief
Podcasts