Jouw opleidingspartner, tot 100% ontzorging

Opleiding en ontwikkeling op de werkplek. Iedereen spreekt erover, maar hoe begin je eraan?

Training Network helpt jou om jouw leer- en opleidingsnoden in kaart te brengen. Afhankelijk van de organisatiedoelstellingen, noden en gaps, adviseren we jou om het juiste leer- en opleidingspakket samen te stellen.

Een opleidingsplan hebben is één ding, maar je maakt het verschil door een plan op te maken dat écht antwoord biedt aan de korte én lange termijn ambities van jouw organisatie.

Wil je ook doelgericht en succesvol opleiden?

Contacteer ons

Doelgericht en succesvol opleiden

Kies een formule die aansluit bij jullie behoeften

Onze Opleidingen-formule

Bij Training Network bieden we een diversiteit aan opleidingen onder één dak. Opleidingen bestemd voor alle niveaus binnen het bedrijfsleven zowel voor KMO bedrijfsleiders, managers, teams als voor de individuele werknemer.

Als jouw opleidingspartner, kan je ons inschakelen om jouw opleidingsaanbod mee helpen vorm te geven. In deze formule kies je voor een pakket aan opleidingen, dat op maat is samengesteld voor jouw organisatie. 

 

Onze Internal Academy formule

Wil je helemaal ontzorgd worden bij het opstellen en invoeren van het opleidingsplan? Of heb je als KMO geen afdeling die zich bezig houdt met het opleiden van je werknemers?

Dan zijn wij bij Training Network er om jou bij te staan van A tot Z bij het opmaken van het opleidingsplan, het zoeken naar de gepaste opleidingen en de volledige organisatie en coördinatie. Je krijgt indien gewenst tijdelijk een persoonlijke projectmedewerker toegewezen voor jouw interne opleidingsacademie.

Niets zo handig en professioneel als alles uitbesteden aan onze gespecialiseerde leer- en opleidingsexperten.

Onze Kick-off formule

Heb je al een idee welke domeinen er aan bod moeten komen binnen het opleidingsplan van je bedrijf? Of nog helemaal niet? In beide situaties is er onze Kick-off formule.

Tijdens onze Kick-off meeting brainstormen we samen over de opleidingsnoden die jouw bedrijf heeft. Op basis van de uitkomst gaan we vervolgens samen kijken naar het aanbod van opleidingen dat het beste bij jouw opleidingsplan past. Wij leveren jouw opleidingsplan kant-en-klaar op, volgens de regelgeving van de arbeidsdeal.

Een opleidingsplan met meerwaarde voor jouw bedrijf?

We doen wat nodig is om de gewenste resultaten te behalen

Succesvolle oplossingen voor fijne klanten.

Ontdek enkele projecten die we uitvoerden bij onze klanten.
  • Op een leuke interactieve manier werden er tips & tricks gedeeld om efficiënter outlook te beheren. Zeker een aanrader!

    Anneleen Rochtus, HR Business Partner Dentius
  • De docent beheerst de materie zeer goed, is veelzijdig en kan perfect lesgeven aan een breed publiek. Hij bouwt zijn lessen goed op, is goed voorbereid, stipt en betrouwbaar. Het tempo in zijn lessen zijn voor iedereen te volgen.

    Joris Bertels, Learning & Development Manager bij B&R Bouwgroep

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Vai onze nieuwsbrief informeren we je over nieuwe opleidingsthema's en over onze gratis webinars. 

Contact

info@trainingnetwork.be
03/666.44.65

Blijf op de hoogte

Nieuwsbrief
Podcasts