Efficiënt digitaal werken dankzij de juiste mindset en opleiding

Efficiënt digitaal werken dankzij de juiste mindset en opleiding

Succes dankzij digitale wendbaarheid en de juiste mindset

“Als organisatie kunnen we onze mensen ondersteunen door in te zetten op leren en ontwikkelen. Dat wordt pas echt een succes als die mensen ook de juiste mindset hebben om dat efficiënt en digitaal werken te optimaliseren. We horen nog steeds erg vaak ‘we doen het al jaren zo’. Een mindset die jammer genoeg niet bijdraagt tot aanpassing, wendbaarheid en vernieuwing in teams. Laat staan dat de organisatie in haar geheel er beter van wordt,” aldus Els Minner, oprichter van Training Network.

Training Network ondersteunt organisaties in het opzetten van een context waarin digitaal werken en voornamelijk ook efficiënt werken gefaciliteerd wordt. De loutere implementatie van een digitale tool impliceert slechts in beperkte gevallen ook een efficiënt, to-the-point gebruik ervan. Er is namelijk meer voor nodig om je investering te doen opbrengen. Het efficiënt gebruiken van digitale tools is waar de echte return on investment ligt. Daarvoor is het cruciaal dat mensen opgeleid worden om dit te kunnen, te willen én ook effectief te gaan doen.

Het is net deze visie die het fundament vormt voor Training Network, die begeleiding verzorgt voor changetrajecten in het kader van digitalisering en efficiënt digitaal samenwerken, en opleidingen aanbiedt in programma’s en apps van Microsoft 365.

Room without a roof vervolledigt dienstverlening met overname

Begin 2021 startte Els Minner (oprichter van Room without a roof) Training Network om in te spelen op de stijgende vraag naar begeleiding bij digitalisatie en de daaraan gekoppelde change-projecten. Training Network heeft een unieke visie. Ze bieden niet de zoveelste opleidingen in allerlei tools, maar ze doen mensen goesting krijgen om efficiënt digitaal te werken. Room without a roof is sindsdien een nog completere opleidingsorganisatie geworden, met haar reeds bestaande merken als  De Opleidingscoach, Het Talentenhuis en Great@work.

“Efficiënt werken met digitale tools is niet meer weg te denken in organisaties. Alleen heeft niet iedereen al een digitale mindset. Met Training Network ondersteunen we organisaties en hun teams om hierin te groeien. Wie door heeft hoe een digitale mindset je leven kan vergemakkelijken, gaat met de glimlach met nieuwe tools werken.” – Els Minner, oprichter Training Network.

Training Network nam een vliegende start en wordt nu versterkt met de expertise van Gamma-Solutions die wordt geïntegreerd in Room without a roof. Mieke Vandromme, oprichter en zaakvoerder van Gamma-Solutions die in 2002 nog de Womed-Award (markant / Unizo / Vlerick Management School) won, wil zich verder gaan toeleggen op haar carrière als auteur (miekevandromme.be). Ze vond in Training Network de ideale match om haar klanten dezelde persoonlijke en positieve service te blijven aanbieden. Training Network wordt meteen uitgebreid naar extra sectoren en extra klanten en de docentenpool wordt in één klap extra uitgebreid.

  • Op een leuke interactieve manier werden er tips & tricks gedeeld om efficiënter outlook te beheren. Zeker een aanrader!

    Anneleen Rochtus, HR Business Partner Dentius
  • De docent beheerst de materie zeer goed, is veelzijdig en kan perfect lesgeven aan een breed publiek. Hij bouwt zijn lessen goed op, is goed voorbereid, stipt en betrouwbaar. Het tempo in zijn lessen zijn voor iedereen te volgen.

    Joris Bertels, Learning & Development Manager bij B&R Bouwgroep

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Vai onze nieuwsbrief informeren we je over nieuwe opleidingsthema's en over onze gratis webinars. 

Contact

info@trainingnetwork.be
03/666.44.65

Blijf op de hoogte

Nieuwsbrief
Podcasts