Future-proof medewerkers in future-proof ondernemingen

In een wereld in verandering is stilstaan geen optie. Medewerkers die bijgeschoold zijn, openstaan voor nieuwe ideeën, die leergoesting hebben en steeds op zoek gaan naar hoe iets beter kan.. wil niet elke organisatie dat? 

Bij Training Network focussen we op het opleiden van de 21ste eeuwse vaardigheden. Toekomstbestendig zijn gaat immers verder dan enkel een technische specialisatie bijscholen.

Wil jij je medewerkers klaarstomen voor de toekomst?

Laten we praten

Zoeken naar de juiste oplossing…

Wij doen wat nodig is. Niet meer, niet minder.

Succesvol samenwerken, efficiënt werken, effectief communiceren en reflectief zelfleiderschap zijn niet meer weg te denken in future proof omgevingen. Opleiding is een manier om hier naartoe te werken. 

Maar niet elke organisatie heeft nood aan dezelfde opleidingen. Je hebt je eigen specifieke werking, je eigen tools en je eigen mensen. Logisch dus dat we vertrekken vanuit jouw specifieke situatie bij het samenstellen van jouw opleidingsnoden. 

Wist je trouwens dat niet alle bedrijfsvraagstukken te verhelpen zijn met het organiseren van een opleiding? Ook daar zijn wij aandachtig voor. Als een opleiding (in eerste plaats) niet het antwoord blijkt op een probleem, dan helpen we je graag op een andere manier verder. Training Network is onderdeel van een groter geheel, wat maakt dat we een exclusieve L&D-expertise kunnen bieden, en oplossingen kunnen aanbieden op maat van jouw organisatiedoelstellingen.

Heb je een vraag voor ons? Laten we in gesprek gaan!

Over Ons

Samen

Jij kent je organisatie en je collega’s het beste. Daarom luisteren we eerst naar jou om daarna samen te beslissen hoe we jullie het beste kunnen helpen. Samenwerking is niet voor niets een van onze kernwaarden.

Onze missie

Het is onze missie om bedrijven en organisaties te helpen om zoveel mogelijk positieve resultaten te halen uit hun opleidingsplan.


Ons Team

Ons team is samengesteld uit coaches, trainers, Office 365-experten, changebegeleiders, leerexperten, ontwikkelaars, social media lovers, … Op basis van jouw noden stellen we een team samen dat antwoord kan bieden op jullie vragen! 

Ons Team

Onze waarden

 • Uitmuntendheid

  Wij willen uitblinken. Altijd en overal. We focussen op professionalisme en de best mogelijke resultaten tot in de kleinste details. Daarom zijn onze opleidingen gebaseerd op wetenschappelijk onderbouwde leermodellen.

 • Enthousiasme

  Passie drijft ons vooruit. We doen wat we graag doen. Uit overtuiging en enthousisasme. Het vormt de basis van onze drang om voor elke organisatie de beste oplossing te bieden.

 • Samenwerking

  We geloven in de kracht van vereniging. Samen met onze klanten en onze vaste gespecialiseerde partners.

 • Vertrouwen

  Vertrouwen is de basis van de relatie met onze klanten, partners, leveranciers en werknemers. We luisteren actief, doen wat we beloven en zijn eerlijk en transparant. Altijd.

Oplossingsgerichtheid

Wij willen onze klanten helpen met oplossingen die hen echt vooruit helpen. We doen alleen dingen waarvan we met zekerheid weten dat ze de gewenste resultaten opleveren.

Deel van een sterk geheel

Training Network is onderdeel van de Room without a roof-groep. Room without a roof staat voor duurzaam ondernemerschap, en is expert in alles wat met persoonlijke groei te maken heeft. Want deze beide thema's zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Maak kennis met onze brede dienstverlening:

Room without a roof

Room Without a Roof is dé expert in Vlaanderen op vlak van 'leren & ontwikkelen'. Onder Room Without a Roof zitten verschillende organisaties met elk hun specialisme om jouw bedrijf en medewerkers gericht en professioneel te begeleiden. Vanuit haar visie op #leergoesting begeleidt Room without a roof ondernemingen om meer te halen uit het menselijke kapitaal in hun organisatie. Onze missie: meer gemotiveerde werknemers in mensgerichte en succesvolle bedrijven. Lees meer

De Opleidingscoach

De Opleidingscoach is dé leerexpert in Vlaanderen en Nederland voor het opzetten en versterken van leer- en ontwikkelingsstrategieën. Ze bieden gespecialiseerde en innovatieve kennis, ondersteuning en opleiding aan voor alles wat te maken heeft met learning & development. Vanuit wetenschappelijke onderbouwing en jarenlange ervaring, zetten ze rendementsvolle leertrajecten op, bieden ze ondersteuning bij changetrajecten, geven ze vorm aan werkplekleren en performance support (zoals bvb opmaken van werkinstructies). Meer info op www.opleidingscoach.be

Het Talentenhuis

Het Talentenhuis wil spelers uit de bedrijfswereld, de publieke sector en het onderwijs helpen om écht in te zetten op talentontwikkeling van medewerkers. Want inzetten op talenten is kiezen voor een succesvolle burn-out preventie en meer gedrevenheid bij medewerkers.

Meer info op www.hettalentenhuis.be.   

I love my job

Je loopbaan vorm geven en verder in handen nemen is niet enkel de verantwoordelijkheid van de werkgever. Als medewerker kan je ook zelf actie ondernemen om je work/life balance te verbeteren, meer vanuit je talenten te werken en actief in dialoog te gaan over je energiegevers op het werk. I love my job biedt medewerkers en leidinggevenden ondersteuning in de vorm van loopbaanbegeleiding, coaching en workshops zodat zij op een gezonde manier de eigen loopbaan meer in handen kunnen nemen. Lees meer.
 

 • Op een leuke interactieve manier werden er tips & tricks gedeeld om efficiënter outlook te beheren. Zeker een aanrader!

  Anneleen Rochtus, HR Business Partner Dentius
 • De docent beheerst de materie zeer goed, is veelzijdig en kan perfect lesgeven aan een breed publiek. Hij bouwt zijn lessen goed op, is goed voorbereid, stipt en betrouwbaar. Het tempo in zijn lessen zijn voor iedereen te volgen.

  Joris Bertels, Learning & Development Manager bij B&R Bouwgroep

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Vai onze nieuwsbrief informeren we je over nieuwe opleidingsthema's en over onze gratis webinars. 

Contact

info@trainingnetwork.be
03/666.44.65

Blijf op de hoogte

Nieuwsbrief
Podcasts