Future-proof medewerkers in future-proof ondernemingen

Twee dingen zijn nodig om positieve resultaten te halen uit de digitalisering van een bedrijf: De juiste digitale tools én mensen die deze tools efficiënt en doeltreffend kunnen inzetten.

Bij Training Network focussen we op het tweede aspect. Wij leren teams hoe ze de digitale tools in een organisatie maximaal kunnen benutten. 

Wil jij je medewerkers klaarstomen voor de toekomst?

Laten we praten

Zoeken naar de juiste oplossing…

Wij doen wat nodig is. Niet meer, niet minder.

Niet elke organisatie heeft nood aan dezelfde opleiding. Je hebt je eigen specifieke werking, je eigen tools en je eigen mensen. Logisch dus dat we vertrekken vanuit jouw specifieke situatie.

Heb je nood aan begeleiding en advies? Of toch eerder aan een opleidings- of coachingstraject voor je medewerkers? Laat ons in gesprek gaan!

Over Ons

Samen

Jij kent je organisatie en je collega’s het beste. Daarom luisteren we eerst naar jou om daarna samen te beslissen hoe we jullie het beste kunnen helpen. Samenwerking is niet voor niets een van onze kernwaarden.

Onze missie

Het is onze missie om bedrijven en organisaties te helpen om zoveel mogelijk positieve resultaten te halen uit hun succesvolle digitale transformatie. 


Ons Team

Ons team is samengesteld uit Office 365-experten, changebegeleiders, leerexperten, ontwikkelaars, social media lovers, … Heb je nood aan begeleiding of advies? Of toch eerder aan een opleidings- of coachingstraject? 

Ons Team

Onze waarden

 • Uitmuntendheid

  Wij willen uitblinken. Altijd en overal. We focussen op professionalisme en de best mogelijke resultaten tot in de kleinste details. Daarom zijn onze opleidingen gebaseerd op het HILL-leermodel.

 • Enthousiasme

  Passie drijft ons vooruit. We doen wat we graag doen. Uit overtuiging en enthousisasme. Het vormt de basis van onze drang om voor elke organisatie de beste oplossing te bieden.

 • Samenwerking

  We geloven in de kracht van vereniging. Samen met onze klanten en onze vaste gespecialiseerde partners.

 • Vertrouwen

  Vertrouwen is de basis van de relatie met onze klanten, partners, leveranciers en werknemers. We luisteren actief, doen wat we beloven en zijn eerlijk en transparant. Altijd.

Oplossingsgerichtheid

Wij willen onze klanten helpen met oplossingen die hen echt vooruit helpen. We doen alleen dingen waarvan we met zekerheid weten dat ze de gewenste resultaten opleveren.

Deel van een sterk geheel

Training Network is, net zoals De Opleidingscoach en Het Talentenhuis, een onderdeel van Room without a roof. Room without a roof staat voor duurzaam ondernemerschap, en is expert in alles wat met persoonlijke groei te maken heeft. Want deze beide thema's zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Maak kennis met onze collega's:

De Opleidingscoach

De Opleidingscoach is dé leerexpert in Vlaanderen en Nederland voor het opzetten en versterken van leer- en ontwikkelingsstrategieën. Ze bieden gespecialiseerde en innovatieve kennis, ondersteuning en opleiding aan voor alles wat te maken heeft met learning & development. Ze zijn exclusieve partner voor het High Impact Learning That Lasts-model, een wetenschappelijk onderbouwd modeal dat de basis vormt van rendementsvolle leertrajecten. 

Meer info op www.opleidingscoach.be

Het Talentenhuis

Het Talentenhuis wil spelers uit de bedrijfswereld, de publieke sector en het onderwijs helpen om écht in te zetten op talentontwikkeling van medewerkers. Want inzetten op talenten is kiezen voor een succesvolle burn-out preventie en meer gedrevenheid bij medewerkers.

Meer info op www.hettalentenhuis.be.   
 

 • Op een leuke interactieve manier werden er tips & tricks gedeeld om efficiënter outlook te beheren. Zeker een aanrader!

  Anneleen Rochtus, HR Business Partner Dentius
 • De docent beheerst de materie zeer goed, is veelzijdig en kan perfect lesgeven aan een breed publiek. Hij bouwt zijn lessen goed op, is goed voorbereid, stipt en betrouwbaar. Het tempo in zijn lessen zijn voor iedereen te volgen.

  Joris Bertels, Learning & Development Manager bij B&R Bouwgroep

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Ontvang de laatste nieuwtjes en blijf op de hoogte van de verschillende opleidingen die we aanbieden, zowel op maat als in open aanbod. 

Contact

info@trainingnetwork.be
03/ 295.16.00

Blijf op de hoogte

Nieuwsbrief
Podcasts