Vorm een future-proof team

Future-proof medewerkers in future-proof ondernemingen, daar streven we naar. Mensen vormen de spil in je organisatie. Alleen met de juiste kennis en vaardigheden kunnen zij alle voordelen van digitale tools benutten.

Bij Training Network leren we je om de juiste tools in te zetten voor de juiste dingen. Zo werkt je team efficiënter en met betere resultaten. Kies voor een open groepstraining of een gepersonaliseerd trainings- of coachingstraject.

Welke opleidingen hebben jullie nodig om future-proof te werken?

Vertel het ons
Loading...
Loading...

Opleidingen op maat

Elke onderneming is uniek en heeft haar specifieke tools, processen en mensen. Op basis van de huidige skills van je team en de digitale status van je onderneming, stellen we een pakket op maat samen. Groepssessies, individuele coaching, advies & begeleiding, … we doen wat er nodig is om de gewenste resultaten te bereiken.

Wil jij een opleiding op maat van je team? Laat ons samen bekijken wat je nodig hebt.

Succesvolle oplossingen voor fijne klanten.

Ontdek enkele projecten die we uitvoerden bij onze klanten.
  • Op een leuke interactieve manier werden er tips & tricks gedeeld om efficiënter outlook te beheren. Zeker een aanrader!

    Anneleen Rochtus, HR Business Partner Dentius
  • De docent beheerst de materie zeer goed, is veelzijdig en kan perfect lesgeven aan een breed publiek. Hij bouwt zijn lessen goed op, is goed voorbereid, stipt en betrouwbaar. Het tempo in zijn lessen zijn voor iedereen te volgen.

    Joris Bertels, Learning & Development Manager bij B&R Bouwgroep

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Ontvang de laatste nieuwtjes en blijf op de hoogte van de verschillende opleidingen die we aanbieden, zowel op maat als in open aanbod. 

Contact

info@trainingnetwork.be
03/ 295.16.00

Blijf op de hoogte

Nieuwsbrief
Podcasts